top of page
RSIS familjeläger
RSIS familjeläger

sön 09 juli

|

Mättinge, Valjeviken

RSIS familjeläger

Familjeläger för RSIS medlemmar.

Registrering är stängd
Kontakta RSIS på rsis.se

Tid och plats

09 juli 2023 12:00 – 16 juli 2023 12:00

Mättinge, Valjeviken, Trosa S, 619 95 Västerljung, Sverige

Om evenemanget

Välkomna till familjelägret som är både för barnen, föräldrarna och syskonen! Ta chansen att träffa andra familjer i samma situation som er. Föräldrar som lär känna andra föräldrar som vet exakt vad ni går igenom och syskon som lär känna andra syskon som de kan prata med. 

Mättinge fritids- och rekreationsanläggning ligger till i en tillgänglighetsanpassad naturskön miljö. Längs de lättframkomliga stigarna, som slingrande följer naturen tar man sig lätt ned till stranden även med rullstol. Badstranden ligger i en vik, innanför en liten udde med båthus, brygga, fiskebod, badtunna och bastu. Flera grillplatser finns och bakom den vedeldade bastun kan du slå dig ner på ljugarbänken.

Man kan låna kanoter och mindre segelbåt, badrullstol och vi bokar alltid en gemensam båttur. Vi har också tillgång till en uppvärmd inomhuspool med taklift under hela lägret. Vi hittar på roliga familjeaktiviteter tillsammans samtidigt som tid finns tid och utrymme för att rå om sig själva!

Det finns 8 familjestugor tillgängligt. Tre av dem är stora stugor. Det är först till kvarn som gäller. Assistenter bor i Stora huset med rum, badrum och tillgång till kylskåp. Vi kommer också att ha öppet för en väntelista. Kostnaden för lägret är enligt Mättinge Valjevikens prislista per stuga och rum för assistenter/person. Hyra för tillgång till stora huset, badtunna, pool och båttur står RSIS för. Anmälan är bindande.

Uppdatering: Nu är stora stugorna slut. 

Läs om förra årets familjeläger utifrån Livs mamma Tinas perspektiv i julen 2022s nyhetsbrev.

Läs mer om Mättinge Valjeviken här: https://mattinge.valjeviken.se/

Dela detta evenemang

bottom of page