top of page
RSIS familjeläger
RSIS familjeläger

sön 07 juli

|

Mättinge, Valjeviken

RSIS familjeläger

Familjeläger för RSIS medlemmar.

Anmälan är stängd
Kontakta RSIS på rsis.se

Tid och plats

07 juli 2024 12:00 – 14 juli 2024 12:00

Mättinge, Valjeviken, Trosa S, 619 95 Västerljung, Sverige

Om evenemanget

Välkomna till årets familjeläger, det ultimata äventyret för barnen, föräldrarna och syskonen! Har ni längtat efter en chans att träffa andra familjer i samma situation som er? Föräldrar som förstår precis vad ni går igenom, och syskon som kan dela sina upplevelser med andra likasinnade.

Mättinge fritids- och rekreationsanläggning är vår idylliska plats, som är fullt anpassad för tillgänglighet och omgiven av naturens skönhet. Följ stigarna som leder till stranden, även lättillgänglig för rullstol. Badstranden ligger skyddad i en vik, komplett med båthus, brygga, fiskebod, badtunna och bastu. Grillplatser finns tillgängliga, och bakom den vedeldade bastun kan du slå dig ner på ljugarbänken och njuta.

Mättinge erbjuder kanoter, små segelbåtar, badrullstolar och en gemensam båttur som vi alltid bokar. Dessutom finns en inomhuspool med taklift som är uppvärmd under hela lägret. Vi organiserar roliga familjeaktiviteter, men det finns också gott om tid och utrymme för att unna er själva egentid.

Vi har totalt 8 familjestugor, inklusive tre rymliga alternativ. (Uppdatering: stora stugor slut) Först till kvarn gäller, och antalet familjemedlemmar påverkar. Personliga assistenter bor i det stora huset med bekväma rum, badrum och tillgång till kylskåp. 

Kostnaden för lägret följer Mättinges prislista per stuga, rum för assistenter/person och egna måltider. De gemensamma aktiviteterna bjuder RSIS på. Anmälan är bindande. Vi kommer även att ha en väntelista för dem som inte riktigt hann trycka på anmälan innan de andra anmälde sig.

Vi ser fram emot att skapa oförglömliga sommarminnen tillsammans!

För mer information om Mättinge, Valjeviken och dess charm, besök: https://mattinge.valjeviken.se/

Dela detta evenemang

bottom of page