top of page
Utflyktsdag på Astrid Lindgrens Värld
Utflyktsdag på Astrid Lindgrens Värld

lör 31 aug.

|

Vimmerby

Utflyktsdag på Astrid Lindgrens Värld

Anslut till oss för en oförglömlig dag fylld med äventyr och magi i Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Det är en perfekt möjlighet för både barn och vuxna att stiga in i de älskade berättelserna om Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Ronja Rövardotter och många fler.

Anmälan stänger 01 aug. 2024 17:00

Tid och plats

31 aug. 2024 10:00 – 17:00

Vimmerby, 598 85 Vimmerby, Sverige

Om evenemanget

Exklusivt för RSIS familjer

  • RSIS är glada att bjuda våra barn och vuxna med Rett syndrom, där någon i familjen är medlem, på både entréavgift och en gemensam lunch. Det är vårt sätt att visa uppskattning till vår fantastiska gemenskap och skapa oförglömliga minnen tillsammans.
  • Observera att andra deltagare ansvarar för att täcka kostnaden för sin egen entrébiljett. Men, om vi når antalet av mer än 20 betalande gäster, kommer vi att erhålla en exklusiv rabatt på 20% på entrébiljetterna. Det är en utmärkt möjlighet att bjuda in vänner och familj för att dra nytta av denna förmån tillsammans.
  • Endast en anmälan per familj behövs.

Mer än bara en utflykt

  • Denna dag är mer än bara en utflykt; det är en chans att mötas, dela skratt, och njuta av varandras sällskap i en förtrollande miljö.
  • Glöm inte din kamera! Vi ser fram emot att samla alla underbara ögonblick och dela dem i vårt nyhetsbrev.

Planera din resa

  • Vi uppmuntrar alla att börja leta efter boende i god tid, eftersom ni själva ansvarar för att ordna detta och Vimmerby är en populär destination.

Vi återkommer efter 1/8 med ytterligare detaljer om tidsplan, mötespunkt, och andra praktiska upplysningar. Har du frågor eller har anmälan stängt och du ändå vill följa med? Tveka inte att kontakta då Maria i styrelsen på info@rsis.se. 

Låt oss tillsammans göra denna dag till en oförglömlig upplevelse. Vi ser fram emot att träffa er alla och skapa magiska minnen i Astrid Lindgrens värld!

Anmälan stänger 01 aug. 2024 17:00

Dela detta evenemang

bottom of page